Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Πωλήσεις ρεκόρ για το PS5 αναμένει η Sony το τελευταίο τρίμηνο του 2023

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Insider Gaming, η Sony αναμένει νέα μεγάλη αύξηση των πωλήσεων του PS5 τους επόμενους μήνες. Λέγεται ότι η εταιρεία αναμένει ότι το οικονομικό έτος 2023 θα πουληθούν γύρω στα 30,5 εκ. PS5, τη στιγμή που οι ως τώρα πωλήσεις της κονσόλας βρίσκονται στα 32 εκ. από την ημέρα που λανσαρίστηκε. H Sony υπολογίζει ότι ο μήνας με τις χαμηλότερες πωλήσεις θα είναι ο Αύγουστος του 2023, με 1,5 εκ. μονάδες. Για τον Νοέμβριο του 2023, οι προβλέψεις της φτάνουν τα 4,8 εκ. και για το σύνολο του τελευταίου τριμήνου του τρέχοντος ημερολογιακού έτους, 10,5 εκ.

Το Insider Gaming θεωρεί ότι η μεγάλη άνοδος θα οφείλεται στο νέο, φημολογούμενο μοντέλο του PS5 με αφαιρούμενο οπτικό δίσκο, που εικάζεται πως θα φτάσει στα χέρια 18,5 εκ. καταναλωτών μέσα στους επόμενους 12 μήνες.


Αν βγουν αληθινά τα παραπάνω, ως τις 31 Μαρτίου 2024 θα έχουν πουληθεί γύρω στα 68 εκ. PS5.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*